İç.işleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa’nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde 3. Hudut Alay Komutanlığını ziyaret etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilçemize gelen İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve beraberindeki heyete eşlik ettik. Yarınlarımıza daha güvenle bakıyoruz.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Bakan Soylu, Akçakale 3. Hudut Alay Komutanlığında Kaymakam Hamza Özer, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 3. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Yaşar Kaya, 2. Hudut Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Deniz Ayaz tarafından karşılandı.Buradaki askerlerle de sohbet eden Soylu daha sonra Suriye sınırına geçerek sınır duvarları, aydınlatma ve kamera sistemlerini inceledi.