NECDET TUNÇ

Devlet demir yollarından emekli Hasan Tunç’un oğlu Cavit,Mehmet,Şevket Tunç’un kardeşleri ve Ahmet Dağ’ın kayınbiraderi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Şükraniye Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00’da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır .

HAFİZE GÜL

Saniye Taş’ın annesi, Merhum Nurettin Taş’ın kayınvalidesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Abbaslık Köy Camii’nden kaldırılarak Köy Mezarlığı’na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.