İSMAİL AFACAN

Şerafettin Afacan’ın oğlu, Cafer ve Selahattin Afacan’ın kardeşleri,Tanju, Turgay ve Arzu Afacan’ın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Künçeyiz KöyCamiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00’da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır .

MÜNEVVER PARLAK

İl Emniyet Müdürlüğü’nden emekli Mehmet Parlak’ın annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bayırköy Camii’nden kaldırılarak Bayırköy Belde Mezarlığı’na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.