SAKİNE AKBAŞ

Biosunda çalışan Sinan Akbaş’ın eşi Nurive Lemiye Akbaş’ın gelinleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Sümbüllük Camiinden kaldırlarak Yenişehir İlçe mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır .

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

MUZAFFER KAHRAMAN

Küçük Sanayi Esnaflarından Belediye Meclis Üyesi Nurkan Kahraman, Aysel Eraslan, Nursel Kolay, Derya Gür ve Semra Koçak’ın babaları, Fatma Kahraman’ın eşi, Şükrü Gür’ün kayınpederi, Eski Aşağıköy Muhtarı Devlet Demiryollarından emekli  vefatetmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Aşağıköy Camii’nden kaldırılarak Köy Mezarlığı’na defnedilecektir.

HİKMET ŞEN

Ramazan Cevat Şen ,Gülsevim Çetin ve Cahide Cesur’un babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Küre Dursun Fakıh Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00’da İstasyon Cami üzerinden araç kaldırılacaktır .

MUHTEREM ALTIN

Hasan Başhan’ın kızı, Hüseyin ve İhsan Başhan’ın ablaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Vezirhan Merkez Camii’nden kaldırılarak Belde Mezarlığı’na defnedilecektir.