SEBAHATTİN BÖCEK

Hatice Böcek’in eşi, Erhan,Uğur Böcek ve Birsen Yıldız’ın babaları, Bayram ve Yaşar Efe’nin enişteleri,  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Deresakarı KöyCamiinden kaldırlarak Gemiciler Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır .

MEHMET KORUN

Serpil Korun’un eşi, Eren Korun ve Seren Korun Özen’in babaları, Emre Özen’in kayınpederi, Tekmardan Emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İmamhatip Tatbikat Camii’nden kaldırılarak Aşağıköy Köy Mezarlığı’na defnedilecektir.

FATMA GÜNDÜZ

Emin Gündüz ve Nuriye Akbulut’un anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Abadiye Köy Camii’nden kaldırılarak Köy Mezarlığı’na defnedilecektir.